Op zoek naar vertalen?

 
vertalen
 
VertaalVerhaal.nl verhalen over vertalen.
Tot nu toe verschenen De hond van Rabelais door Hans van Pinxteren, Cervantes co door Barber van de Pol en Vertaalkunde versus vertaalwetenschap door Peter Verstegen papieren uitgaven en Krullen uit de werkplaats door Marko Fondse e-boek. Daarnaast bracht Bartho Kriek zijn Literair vertalen als herscheppende kunst bij ons onder.
Vertalen van en naar alle talen Vertaalbureau Wilkens.
Wij leveren altijd op tijd, ook als die tijd beperkt is. Vertalen voor uw vakgebied. Uw vertaling is bij ons in goede handen. Wij werken met vertalers die het vak van vertalen tot in de puntjes beheersen. Zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal.
Google Translate.
Over Google Translate. Privacy en voorwaarden Help Feedback sturen Over Google. Taal herkennen Nederlands Engels Frans. Talen omwisselen CtrlShiftS. Engels Nederlands Frans. Spraakinvoer wordt niet ondersteund in deze browser. Ingesproken tekst vertalen. Spraakuitvoer wordt niet ondersteund in deze browser. 0 / 5000. Handschrift inschakelen Invoertool selecteren. Vertalingen zijn gendersspecifiek.
Vertalen 7 definities Encyclo.
vertalen werkw.Uitspraak: vrtaln Verbuigingen: vertaalde verl.tijd enkelv. Verbuigingen: heeft vertaald volt.deelw. Toon alle vervoegingen 1 tekst overzetten in een andere taal Voorbeeld: een tekst van het Spaans in. Gevonden op https//www.woorden.org/woord/vertalen.: 1 In een andere taal omzetten 2 Interpreteren 3 Omzetten 4 Omzetten in een andere taal 5 Overbrengen 6 Overzetten 7 Traduceren 8 Translateren 9 Verdietsen 10 Vertolken 11 Weergeven.
Vertalingen.
Scandinavisch Vertaal en Informatiebureau Nederland. Scandinavisch Vertaal en Informatiebureau Nederland. Uitgeverij Wilde aardbeien. Vertalingen en tekstcorrectie. Vertalen is vakwerk. Een goede vertaling vereist, naast gedegen kennis van de taal, ook inzicht in het onderwerp van de tekst en de cultuur van een land. Hoe weet je of je de goede toon te pakken hebt bij een delicate zakelijke kwestie? En hoe vertaal je bijvoorbeeld sneeuw naar een taal die daar zestien woorden voor kent? Naast vertaalopdrachten verzorgen wij ook correctie van teksten bijvoorbeeld drukproeven. Het SVIN verzorgt be├źdigde vertalingen in en uit het Nederlands, Engels, Duits, Deens, Noors, Zweeds, Fins en IJslands.
Gratis online vertaling.
Gebruikers vanuit de meest uiteenlopende achtergronden vertalen en zoeken naar informatie door alleen maar op een document op hun computers te klikken en het Babylon programma te gebruiken; Het werd door miljoenen gebruikers tot het makkelijkste op de markt aangeboden vertaaltool gekozen.
Vertaal app nodig? Dit zijn vijf goede apps!
Tja, hoe bestel je dan in het restaurant niet per ongeluk gefrituurde eekhoorn? Papago is een vertaal app die gespecialiseerd is in het vertalen van Aziatische talen naar het Engels. Kortom: onmisbaar voor je volgende vakantie naar het verre Oosten!
De beste manier om te vertalen doe je hier Google-vertalen.nl.
We keken voor jou naar een aantal mogelijkheden voor woorden vertalen. Google vertalen is wat dat betreft een van de meest gebruikte programmas. We keken naar een aantal mogelijkheden om te vertalen met dit programma. De belangrijkste wereldtalen heb je waarschijnlijk wel geleerd op school. Een taal als Engels, Frans of Duits zal je dan ook direct herkennen wanneer je hem tegenkomt.
Talkao Translate Vertaal stem en woordenboek Apps op Google Play.
Gids voor ouders. Auto's' en voertuigen. Bibliotheken en demo. Boeken en referentie. Eten en drinken. Gezondheid en fitness. Kunst en design. Muziek en audio. Nieuws en tijdschriften. Reizen en lokaal. Videospelers en editors. Wear OS by Google. 5 jaar en jonger. Vanaf 9 jaar. Actie en avontuur. Muziek en video. Talkao Translate Vertaal stem en woordenboek. Talkao Talk Translate Tools. Toevoegen aan verlanglijstje. Talkao Translate Vertaal stem en woordenboek by Talkao Talk Translate. U kunt een gesprek voeren in elke taal, met behulp van een stemvertaler, verschillende teksten vertalen en de knop gebruiken om te praten. Leer snel en gemakkelijk talen, spreekt uw taal om te vertalen vanuit geschreven of gesproken in de taal van uw keuze, meer dan 80 talen in tekst als Spaans Engels, Frans, Duits Italiaans, Koreaans, Chinees, Japans en 44 talen gesproken zoals hierboven genoemd en vele anderen zoals Arabisch, Deens, Nederlands, Portugees, Russisch, Fins, Indonesisch, Turks en Vietnamees. Corrigeert ook spelling, woordsuggestie, bewaart de geschiedenis met uw nieuwste vertalingen, deelt teksten rechtstreeks via IM, sociale netwerken, e-mail, zoekmachine, notities en andere toepassingen die u hebt geïnstalleerd. Talkao Translate Vertaal stem en woordenboek is in staat om stem te vertalen naar verschillende talen.
Vertalen redigeren Radboud in'to' Languages.
Voorzitter college van bestuur praat nu in het Duits over koetjes en kalfjes. Workshop in another world. Valkuilen bij wetenschappelijk schrijven. Wat talencentra kunnen bijdragen aan taalbeleid. but not in the way you think! Lesgeven" in het Engels is veel meer dan alleen de taal beheersen." Wat is dat eigenlijk? Hoe bereid je een presentatie voor waar 108, miljoen op het spel staat? Rusland in het Russisch. Pas als je weet wat de ongeschreven culturele regels zijn, kun je optimaal samenwerken. 5 grandioze geheimen om elke meerkeuzetoets te halen! Ondertitelen: een sneak preview van de nieuwe Tarantino of gewoon hard werken? Van Nederlands onder de knie tot appeltje-eitje. Een inspirerende oratie, zo doe je dat! Over het meisje die en de balansschikking. Steeds vaker tweetalig onderwijs in het MBO. Start in the middle. Handige Franse zinnen. Handige Italiaanse zinnen. Handige Turkse zinnen. Cursus Engels moet verplicht worden voor medisch studenten. Why bother to learn Dutch? Learning Dutch in a week, is that even possible? Maar iedereen spreekt toch Engels? Buddy's' Carlien en Aiesha. Radboud in'to' Languages Vertalen.

Contacteer ons