Zoeken naar app

 
app
 
JC App.
Veel gestelde vragen. We stoppen met de Jeans Centre App. Daarom updaten we de app niet meer en kun je deze niet meer gebruiken. In plaats van de app, kun je de Web-App van de Jeans Centre webshop op jouw homescherm plaatsen.
De IZZ Zorgverzekering app.
Uw kind kan zelf de Zorg app downloaden en deze gegevens bekijken. Kan ik de app gebruiken als mijn verzekering nog niet is ingegaan of als ik niet meer bij VGZ verzekerd ben? U kunt inloggen in de app als u op dit moment een IZZ Zorgverzekering heeft bij VGZ.
De UWV-app UWV Particulieren.
U kunt de UWV-app op maximaal 2 apparaten downloaden. Heeft u de app al 2 keer gedownload en wilt u de app op een ander apparaat gebruiken? Dan moet u de app eerst op 1 apparaat deactiveren via Mijn UWV.
Apps zijn niet gratis: u betaalt met uw gegevens ACM ConsuWijzer.
Kies voor de app die toegang vraagt tot zo min mogelijk gegevens. En check de app voordat u hem installeert.: Doe de APPK-check op de website Veiliginternetten.nl. Overweeg de betaalde versie van de app. Van sommige apps heb je een gratis versie en een betaalde versie.
Liberation Route Europe App.
Per september 2020 is de app niet langer beschikbaar in de Appstore. Vanwege de verouderde technologie die werd gebruikt en vanwege een vernieuwing van de digitale infrastructuur binnen de organisatie, zal de Liberation Route Europe app niet langer ondersteund worden.
Mauritshuis Tour.
Daarnaast willen wij u verzoeken om uw cookievoorkeuren door te geven. Let op: Bij het gebruik van deze beelden is het vermelden van de juiste creditline verplicht. Bij het downloaden sturen we een document mee waarin deze creditlines vermeld staan.
App Ben. Facebook. Twitter. Instagram. YouTube. arrow. Betaling en levering. Call. Mask. Shopping cart. Chat. search. Community. customer. expand_less. expand_more. extraaansluiten. facebook. instagram. mobile. new. notifications. Nummberbehoud. order. se
De ouder houdt de controle over het abonnement. De ouder heeft namelijk ook inzicht in het verbruik van het kind, in zijn eigen Ben app. Ook kan alleen de ouder in zijn eigen Ben app iets wijzigen of kopen voor het kind.
DroidApp Het laatste Android nieuws, en de beste Android-apps!
Zomertijd automatisch of handmatig instellen op Android stappenplan. De 20 beste Samsung Galaxy S21 tips om alles uit je smartphone te halen. Slimme Android 11-tip: zo deel je nog sneller met je favoriete app. Snel nieuwjaarswensen versturen via WhatsApp en Telegram.
App downloaden Omroep Zeeland.
Met de app van Omroep Zeeland heb je razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv. De app is te gebruiken voor smartphones iPhone en Android en tablets iPad en Android en is te downloaden via bovenstaande knoppen.
App Store Apple NL.
Daarom hebben onze App Review-controleurs van tevoren gekeken of de apps in de App Store aan onze strenge eisen voldoen. Volgens onze richtlijnen moet een app veilig zijn, makkelijk in gebruik, aan onze privacy-eisen voldoen, je device vrijhouden van malware en virussen, en gebaseerd zijn op een goedgekeurd businessmodel.

Contacteer ons