Resultaten voor app

 
app
 
Schiphol Schiphol app.
Bagageregels en checks. Parkeren op Schiphol. Affiliate programma Parking. Alle Schiphol websites. Royal Schiphol Group. Schiphol als buur. Werken bij Schiphol Group. Werken op Schiphol. Adverteren op Schiphol. Bedrijven op Schiphol. Jij en Schiphol. Projecten op Schiphol. Download de Schiphol app.
Reizen met de NS-app Reisinformatie NS.
Je ziet live in de app waar de trein of bus rijdt en wat de actuele vertrektijden zijn. Bekijk de details. Hoe is je reis? Via de NS-app kun je direct feedback geven over jouw reiservaring met NS. Hoe is je reis?
App GGD reist mee GGD Reisvaccinaties.
De app is off-line te gebruiken. Voor een update van informatie is het noodzakelijk dat u nu en dan beschikt over WiFi. Het systeem laadt dan automatisch de meest recente informatie in. De app is gemaakt voor Android en iOS.
Mijn Eetmeter: app en online Voedingscentrum.
Daarin krijg je te zien hoeveel jij al eet volgens de Schijf van Vijf en krijg je tips hoe je gezonder kunt kiezen. Link met de app Kies ik Gezond? Gebruikers van onze Kies ik Gezond-app kunnen producten vanuit die app favoriet maken in Mijn Eetmeter.
albelli apps voor iPhone, iPad en Android.
Je kunt via de app alle albelli fotoproducten bestellen. Zo kun je de app gebruiken om een fotoboek of een kalender te maken, maar ook om fotoafdrukken mee te bestellen. Je mooiste foto hang je natuurlijk aan de muur als wanddecoratie.
Informatie over de App International Card Services.
Mogelijk heeft u een verouderd besturingssysteem. Onze app werkt alleen vanaf Android 7 of iOS 10.Wanneer u wel een recent besturingssysteem heeft en de app niet kunt downloaden, kunt u contact opnemen met onze de ICS Servicedesk. Hulp bij het activeren van de app.
Apps zijn niet gratis: u betaalt met uw gegevens ACM ConsuWijzer.
Kies voor de app die toegang vraagt tot zo min mogelijk gegevens. En check de app voordat u hem installeert.: Doe de APPK-check op de website Veiliginternetten.nl. Overweeg de betaalde versie van de app. Van sommige apps heb je een gratis versie en een betaalde versie.
De UMC Zorg app.
Uw kind kan zelf de Zorg app downloaden en deze gegevens bekijken. Kan ik de app gebruiken als mijn verzekering nog niet is ingegaan of als ik niet meer bij UMC verzekerd ben? U kunt inloggen in de app als u op dit moment een verzekering heeft bij UMC Zorgverzekering.
Fello: Je nieuwe familieagenda app. Makkelijk en gratis!
Deze medewerkers verzorgen gezelligheid, een autoritje of hulp in huis. Fello is zoals je weet een gratis app. Dat willen we graag zo houden. Maar we willen de app ook blijven ontwikkelen, zodat Fello jou en andere gebruikers kan blijven helpen in de snel veranderende online wereld.
Mauritshuis Tour.
Daarnaast willen wij u verzoeken om uw cookievoorkeuren door te geven. Let op: Bij het gebruik van deze beelden is het vermelden van de juiste creditline verplicht. Bij het downloaden sturen we een document mee waarin deze creditlines vermeld staan.

Contacteer ons