Resultaten voor 3d

 
3d
 
3D/AR/MR/VR Pegus Digital.
We bouwen Virtual Reality VR oplossingen om de gebruiker onder te dompelen in een volledige 3D omgeving, om processen beter te begrijpen of om dingen te ervaren waarvoor anders moet worden gereisd. We hebben ervaring met het ontwikkelen van apps voor Oculus Rift en HTC Vive.
Plan3D.
Verhoog je conversies met een 3D product configurator Webdesign Antwerpen Flux.
Een groot voordeel van de technologie die we hebben uitgewerkt is dat deze werkt zonder uitbreidingen of extensies. De bezoeker ziet onmiddellijk het interactief beeld, zoals jij hieronder de 3D stoel kan zien in ons voorbeeld. Voorbeeld 3D product configurator.
Landelijke tuinen Strakke tuinen Tuinen om in te leven 3D-Concept Oudenaarde.
We mogen de impact van ons interieur en onze tuin op onze gemoedstoestand niet onderschatten. 3D Concept staat garant voor de realisatie van je wensen. Zijn design stelt u een keurige en duurzame tuin voor, op maat en niet onderhevig aan mode of trends maar heerlijk om veel in te vertoeven en weinig in te werken.
Welkom bij Happy 3D.
Uw dierbaarste herinnering, levensecht.voor altijd. Of het nu uw mooiste vakantie-foto is, uw trouwfoto, een afbeelding van uw favoriete huisdier, uw dierbare, alles is mogelijk, wij laseren het voor u in kristalglas en de herinnering blijft generaties lang bewaard. 3D FOTO PIKO.
footer_community.
3D-foto's' en films kunnen niet worden afgespeeld vanaf de USB-geheugenstick of het thuisnetwerk. Tijdens het bekijken van inhoud in 3D op YouTube, wordt het 3D-weergave-item in het Actie Menu grijs weergegeven. De tv geeft aan dat er een 3D-signaal is, hoewel de tv niet geschikt is voor 3D.
Formando, 3D print Service voor Productie, Architectuur, kunst, Marketing.
Metaal 3D print kunst. Hoofd: scan 3D print in keramiek Bril: ontwerp 3D print in brons. Insect 3D print kever. Tandwiel reproductie 3D print Formando. behuizing 3D print pcb. Inplantingsmaquette 3D print Formando. Heeft u een vraag over 3D printing in uw bedrijf?
Ingenieursbureau gevestigd in Hoogstraten, Belgiƫ 3D Cadworks.
We love to discuss your new project with you. Patrick De Bie. Have a look through our camera. 3D Cadworks bvba. Veilingstraat 7 blok A havennummer 1421. B-2320 Hoogstraten Belgium. 3203 295 47 33. 320478 55 55 16. 3D scanning, 3D measurements and prototyping.
cards 3D Printing Solutions cards3dprinting.com.
Deze Starter toolkit is een toolkit speciaal ontwikkeld voor gebruikers van FDM 3D Printers, waarin. Starterkit filament CRDS1047. 10-pack verschillende kleuren PLA filament van 1 KG voor je FDM 3D Printer. Bestel de Ultimaker S3 en ontvang.: 1x Ultimaker S3 3D printer.
Driedimensionaal Wikipedia.
Bij computerspelletjes wordt vaak de term 3D gebruikt, en daarmee wordt dan bedoeld dat er perspectivische beelden worden getoond. De term 3D wordt echter ook gebruikt voor de techniek die ook bekendstaat onder de naam stereoscopie, waarbij er twee verschillende beelden worden aangeboden, een voor het linkeroog en een voor het rechteroog.

Contacteer ons